Serge vader van Tremé

WietseVisser_ OBS De Roos-72Net als onze zoon Tremé  (die pas een half jaar in de kleutergroep zit) zijn ook wij als ouders erg enthousiast over De Roos. Het is een hele prettige, school waar je elke ochtend bij de hoofdingang vriendelijk welkom wordt geheten door de directeur en waar de juf bij binnenkomst in de klas voor alle kinderen de tijd neemt voor een persoonlijk praatje. Het is een plek waar Tremé zich veilig voelt, waar hij graag naartoe gaat en waar wij hem dus ook elke dag met een heel goed gevoel achter laten. Zo is de kleutergroep van onze zoon een hele diverse klas waar iedereen de ruimte heeft om zichzelf te kunnen zijn en waar respect is voor elkaar.

Daarnaast vinden wij het heel fijn te merken, dat De Roos wordt gerund door een zeer toegewijd team, dat er alles aan gelegen is om elke dag weer het beste te kunnen geven voor de kinderen èn de ouders. Hierbij wordt ook duidelijk naar de input van de ouders gevraagd. Het is een levendige, kleinschalige school die precies biedt wat wij zo prettig vinden aan wonen in De Baarsjes: Diversiteit, positiviteit, levendigheid, creativiteit, veiligheid en….gezelligheid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s