De Roos ‘Frisse school’ en juf Elly genomineerd als Leraar van het jaar 2013

In de zomervakantie wordt er verbouwd in de Roos. Er komen in de klassen luchtverversingsinstallaties, nieuwe kozijnen, nieuwe plafonds en verlichting. Hiermee verbetert het binnenklimaat in de school en wordt energie bespaard.
Het speellokaal beneden wordt aangepast zodat het kleine speelplein iets groter wordt.

Vanuit het ouderinitiatief ben ik inmiddels bij heel wat informatiebijeenkomsten aanwezig geweest. Elke keer als we met de rondleiding in de klas van juf Elly van groep 4 komen, valt me wat een bijzondere sfeer daar hangt. En ik ben niet de enige, want juf Elly is in de race voor Leraar van het jaar 2013! Meer informatie is te lezen op de website van de Roos: http://www.obsderoos.nl/archive/2013-06-18/juf-elly-in-race-voor-leraar-van-het-jaar-2013#body-anchor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s