Thomas en Lara ouders van Felix en Fenna:

FelixHallo, wij zijn Thomas, Lara, Felix en Fenna. Felix wordt 4 in december 2013 en hij kan nu al niet wachten tot hij dan eindelijk naar de basisschool mag! Wij hebben voor de Roos gekozen omdat het een kleinschalige buurtschool is met het accent op creativiteit in leren. We vinden het fijn dat er een enthousiaste vakdocent is voor de kunstvakken. Toen we de school bezochten, waren we gecharmeerd door de ontspannen en veilige sfeer in de klassen en de schoolgangen. De directeur en de docenten die we spraken, waren betrokken en droegen een duidelijke visie uit die ons aansprak. Verder vinden we het heel leuk dat de Roos een nieuwkomersklas heeft. Deze kennis en kunde, en natuurlijke ook de leerlingen, lijken ons een echte verrijking voor de school.

Een gedachte over “Thomas en Lara ouders van Felix en Fenna:

  1. Hallo Thomas en Lara.
    Wat leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over de Roos en het is zeker een super leuke buurtschool die snel een afspiegeling van de buurt wordt.Felix gaat een fantastische basisschool periode tegemoed. Mijn dochter zit in groep 6 en gaat al heel lang met veel plezier naar de Roos. Ook de naschoolse activiteiten zijn heel divers en de schooltuinen is geweldig. Welkom op De Roos.
    Mvg Truus Rozinga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s