Rick en Inger ouders van Kasper

Toen onze zoon Kasper anderhalf jaar oud was, zijn we begonnen met het rustig bekijken van enkele scholen. We liepen ergens binnen (op afspraak of tijdens een open dag) en keken rond. Antwoorden op vragen als “Welke indruk geeft de school als gebouw?”, “Hoe gaan de leraren en kinderen met elkaar om?” en “Wat wordt er zoal gedaan aan inspanning en ontspanning?” waren belangrijk voor ons.
De Roos viel op, al merkten we dat pas goed toen we andere scholen bezochten. Op die scholen was het drukker, was men veel bezig met moeten. Onze wens was en is een school waar onze zoon tot zijn recht komt, waar hij kan bloeien. De Roos bleek dat te hebben. Omdat de school aansluit aan onze wensen, en omdat de school dichtbij is waardoor vriendjes ook op die school zitten, hebben we voor De Roos gekozen. Het aanbod van o.a. muziekles en schooltuin in het onderwijs vinden wij erg belangrijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s