Het gebouw verrast

Bij de zandbak -waar anders- hebben wij gehoord dat er ouders zijn die niet bij de Roos komen kijken omdat de buitenkant van het gebouw hen niet aanstaat. Wat zonde! Wie de school voor het eerst binnen stapt zal zich verbazen hoe groot het gebouw van binnen is. De school is duidelijk met zorg aangekleed, de lokalen en gangen zijn ruim opgezet en het gebouw herbergt ook nog eens een enorme gymzaal. Dit alles kun je zelf komen bekijken tijdens een informatie ochtend/avond of op afspraak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s