Moeder van Jairo:

Ik heb mijn zoon zojuist aangemeld bij de Roos en ik weet dat ik hier geen spijt van ga krijgen. Na een rondleiding op de school wist ik het gelijk, het is een leuke  kleine school met heel veel voorzieningen. Wat me vooral aansprak is de  structuur en rust dat er op school heerst en ook dat er veel creatieve  dingen worden ondernomen met de kinderen zo er is b.v muziek les,  handenarbeid, zwemles, schooltuinen. Kortom ik ben zeer tevreden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s