Annelies Timmer’s dochter Joy zit al op de Roos

Joy is nu bijna 4,5 jaar en sinds 2 jaar zit ze op school op de Roos. Het eerste anderhalf jaar op de voorschool van Akros die aan de Roos is gekoppeld en nu dus op de in woorden van Joy “Grote school”‘.
Ze heeft het goed naar haar zin. Het leuke van de gekoppelde voor-en-basisschool is dat veel kindjes uit de groep al bekenden zijn en ook de juffen van de kleuters al bekend zijn door het samen spelen op het schoolplein.
Joy kon ook niet wachten om weer bij haar vriendinnetje Sara in de klas te komen, en is blij met haar klas.

Ik heb nooit getwijfeld aan de keuze voor de Roos, maar heb er natuurlijk wel kritisch over nagedacht en gevraagd hoe een-en-ander wordt aangepakt. De schoolleiding is heel behulpzaam, begripvol en vooral heel gemotiveerd. Ze pakken een uitdaging aan met enorm veel enthousiasme en dat doet de kinderen, maar ook de ouders, goed.

Joy gaat ook spelen bij haar klas en schoolgenootjes, het handige is dat men lekker dichtbij woont. Ik denk zeker dat het een pre is wanneer je kind bij buurtgenootjes op school zit, je komt elkaar ook weer in de straat of in de speeltuin tegen.Ik ben heel blij met de keus voor de Roos, en kan het zeker anderen aanraden. Zowel voor kind als ouder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s